dijous, 27 de febrer del 2020

Instruccions per al II Webcongrés


Els vostres detalls serviran per accedir al congrés; però s’arxivaran anònimament. El professor o la professora us donaran el formulari de permís de participar que requereix la signatura de pare, mare o persona responsable dels menors de 18 anys.
2)    Qüestionaris inicial i final:
L’avaluació d'aquest projecte se basarà en el vostre feedback anònim. Es prega emplenar els formularis degudament. (CLICA ACÍ PER A L'INICIAL). Quan acabeu el projecte contesteu el darrer formulari. (CLICA ACÍ PER AL FORMULARI FINAL)
3)    Webinaris (apartat acadèmic):
La contribució d’una sèrie d’universitaris internacionals cerca de complementar els vostres estudis. Els temes són de sociolingüística comparada i cultura.
4)    Català al vostre centre:
Ens interessa la vostra participació. I us invitem a preparar un informe (2-5 minuts) sobre qualsevol tema d’interès local. (El vostre institut té nom? Qui fou aquell personatge? El vostre barri/ poble té alguna història curiosa? Qui fou el Papa Lluna, Isabel de Villena, per exemple? O per què és tan famosa la cúpula d’Altea?) 
Serà un treball en equip (guionista, càmera, locutor/a, director/a, etc.) Els estudiants internacionals han fet un xicotet reportatge del català al seu centre que us pot servir de model. I tots els participants rebran un pin de la secció de català de la Universitat de Cambridge. Vegeu-lo ací.
5)    Catalan’s Got Talent:
És imprescindible passar-s’ho bé participant a aquest webcongrés. Esperem la vostra contribució. Ens vam divertir molt en la primera edició amb sketches, recitals, cançons. Per què no mireu la col.lecció a Facebook (en valencià), Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCoaWgtqjiCrs-2ml9uIX5cA) o la web www.envalencia.org? Al final hi haurà votació per decidir les contribucions més populars.
6)    Fórums (apartat acadèmic):
Si ha interessat algun tema en particular i, amb el/la professor, heu decidit treballar  algun tema en particular, podeu demanar més informació i orientació als nostres ponents que contestaran les vostres preguntes en el xat del congrés.
Calendari
21 de febrer
• Obertura de matrícula (gratuïta) emplenant un qüestionari breu. 
 • Publicació a la pàgina web del congrés seminaris sobre la cultura catalana. 
 • Publicació dels models i les instruccions per a la participació en l’apartat lúdic i creatiu.
1 de març
• Inauguració de la sessió interactiva:
• Diàleg amb els ponents via webmail, Twitter, Facebook
 • Contribució dels congressistes a Catalan’s Got Talent publicada a la web (recitals, performance, cançons, raps, etc.) 
8 de març 
 • Tancament de la sessió interactiva.
• Comiat emplenant un qüestionari breu
• Votació millors contribucions publicades
22 de març
• Tancament del congrés 
• Data límit per a l’entrega d’estudis als professors 
 • Preparació de certificats per als participants

- - - 
Teniu algunes propostes d'activitats a la pestanya d'aquest blog: II WebCongrés (cliqueu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa ací la teua aportació. Signa amb el teu nom.