Dossier 21-22

Accedeix al dossier de Llengua i Literatura del curs 2021-22:

Nota: Aquest dossier es complementa amb les preguntes contestades de les quatre obres i autor(e)s, que trobareu a la pestanya superior de "Literatura". Són 4 documents Pdf descarregables per tal que l'alumne/a els estudie. 

A més, el professor afegirà activitats complementàries  descarregables o executables de manera progressiva en aquest mateix blog.

1 comentari:

 1. Bona vesprada!
  Estic preparant les proves PAU de nou per pujar nota, i com que aquest cop ho faig per lliure, utilitze el vostre dossier.
  No em queda molt clara la part de les preguntes d'expressió i reflexió crítica, concretament les que demanen la redacció d'un text de característiques tipològiques semblants al model. El problema resideix en que no tinc cap referència per saber si està correctament redactat, o si no és el que es demana a la prova.
  M'agradaria saber si hi ha al blog alguna part relacionada amb aquestes qüestions de l'examen, o si en algun moment la penjareu.

  Moltíssimes gràcies per deixar a l'abast de tothom aquest material, i per la vostra feina, mai m'he trobat professors amb més vocació per la docència que els de valencià. Sense vosaltres, la nostra llengua no viuria.
  Molta sort durant aquest curs tan extrany.

  Carla

  ResponElimina

Deixa ací la teua aportació. Signa amb el teu nom.